Lohenpyrstön leirintäalue

Alueella on 200 sähköistettyä auto- ja vaunupaikkaa, joista osa on varustettu kWH-mittarilla. Paikkoja on myös aivan rannan tuntumassa merinäköalalla. Ulkoilijoille Mikonkarin ympäristöstä löytyy mm. luontopolku lintutorneineen ja kävelymatkan päässä sijaitsevasta kalasatamasta voit sopivaan aikaan ostaa tuoreet kalat tai valmiiksi käsiteltynä. Raahen keskustaan on noin neljä kilometriä, jonka matkan voit taittaa vaikkapa käyttöösi tarjoamillamme polkupyörillä. Lohenpyrstössä on tasokas lasten leikkikenttä, jonka monipuoliset välineet houkuttelevat perheen pienimpiä. Erillinen polkuautorata tarjoaa vauhdin hurmaa myös perheen nuorisolle. Rannalla on tilava viihtyisä grillikota, jonka viereltä vie polku matalalle hiekkapohjaiselle uimapaikalle.


Lohenpyrstö sijaitsee Mikonkarissa Raahessa, aivan meren rannassa kovapohjaisella merenrantaniityllä. Alue on avoinna ympärivuoden. Isäntäpäivystys 1.5. – 30.9., muina aikoina toimimme omatoimialueena. Isännän tavoittaa numerosta 044 716 7803. Sähköpostiosoitteemme on info@lohenpyrsto.fi


Lohenpyrstössä on kolme huoltorakennusta

Uusin huoltorakennuksemme otettiin käyttöön keväällä 2022 ja joka sijaitsee heti pääportin tuntumassa. Rakennuksesta löytyy toimisto, kioski, saniteettitilat, sekä tilaussauna.


Keskimmäisestä huoltorakennuksesta löydät keittiön ja saniteettitiloja (myös inva). Lohenpyrstön kuuluisa puusauna patioineen sijaitsee myös tässä rakennuksessa vain muutaman askeleen päässä uimapaikasta. Kesäisin saunomaan pääsee yleisillä saunavuoroilla joka päivä.


Isoin huoltorakennus, Lohenpirtti, on valmistunut kesäksi 2014. Lohenpirtissä on iso sali tanssilattioineen ja karaokelaitteineen, nuorisotila Vilipertti, pyykkihuolto- ja saniteettitilat. Lohenpirtin päädyssä sijaitsevat myös ajokaivo ja vesipiste.


Yhteystiedot

044 716 7803

info@lohenpyrsto.fiOsoite

Lohenpyrstöntie 53

92140 Pattijoki (RAAHE)

Navikaattoriin: 64.712860, 24.519250 (tai: N64°42’46.3″ E24°31’09.3″) Lohenpyrstöntie ei tunne valitettavasti numeroita.

Opasteet 8-tien varrella molemmista suunnista (pohjoinen ja etelä). Katso suurempi kartta.